Antena Meniu Search
x

Tânăr de 19 ani din Galaţi, împuşcat în burtă cu o armă de vânătoare. Autorul ar fi chiar tatăl său

Elicopterul SMURD a intervenit de urgenţă în comuna Brăhăşeşti din Galaţi, pentru un tânăr care a fost împuşcat cu o armă de vânătoare în abdomen.

Tânăr de 19 ani din Galaţi, împuşcat în burtă cu o armă de vânătoare. Autorul ar fi chiar tatăl său

Elicopterul SMURD a intervenit de urgenţă în comuna Brăhăşeşti din Galaţi, pentru un tânăr care a fost împuşcat cu o armă de vânătoare în abdomen, se pare chiar de tatăl său.

Update: Tânărul de 19 din comuna gălăţeană Brăhăneşti, împuşcat accidental de tatăl său, se află în grija medicilor de la Spitalul Judeţean din Galaţi, unde este investigat şi ar putea fi supus unei intervenţii chirurgicale. Starea sa este gravă, dar este stabilă.

Medicii au confirmat faptul că tânărul are o plagă împuşcată, iar elicopterul SMUR a fost solicitat pentru a-l duce de urgenţă pe rănit la SJU Galaţi.

Din primele informaţii, se pare că cei doi se aflau la vânătoare de vulpi, iar dintr-un motiv care încă nu se cunoaşte, tânărul ar fi fost împuşcat în stomac cu o armă de vânătoare cu alice chiar de tatăl său.

Vom reveni cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr de 19 ani din Galaţi, împuşcat în burtă cu o armă de vânătoare. Autorul ar fi chiar tatăl său