Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 23 de ani din Buzău, găsit spânzurat în casa părinţilor. Și-a explicat gestul într-un bilet de adio

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea buzoiană Scurteşti, a fost găsit, sâmbătă, spânzurat într-o anexă a casei părinţilor săi.

de Redactia Observator

la 03.03.2018 , 23:14

Un tânăr de 23 de ani din Buzău s-a sinucis în casa părintească, din Scurtești, Vadu Pașii - Arhivă Observator

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Scurteşti, județul Buzău, și-ar fi pus capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei părinţilor săi. 

Tânărul găsit spânzurat în Scurtești, comuna Vadu Pașii, din Buzău era administratorul unei firme de proiectare. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, Eduard a lăsat un bilet de adio în care a dezvăluit motivele gestului său care ar fi legate de un control din partea autorităţilor la firma sa de proiectare. 

La control au fost găsite nereguli, iar tânărul s-ar fi temut că va ajunge după gratii. Eduard s-ar mai fi plâns și de dificultățile pe care le-a înfruntat și a spus că și-ar fi dorit să fi plecat într-o țară străină, spune reporterbuzoian.ro.

Articolul continuă după reclamă

Poliţia şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Buzău au deschis un dosar pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. Principala ipoteză luată în calcul este sinuciderea, spun surse din anchetă, citate de Agerpres.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Tânăr de 23 de ani din Buzău, găsit spânzurat în casa părinţilor. Și-a explicat gestul într-un bilet de adio