Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 24 de ani, mort într-un accident teribil pe o şosea din Botoşani. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac

Accident teribil pe o şosea din judeţul Botoşani. Un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a pierdut controlul volanului, iar maşina sa a lovit mai mulţi copaci aflaţi pe marginea drumului. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

de Redactia Observator

la 18.12.2022, 10:44

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul s-a rupt pur şi simplu în două, iar bucăţi din el s-au împrăştiat pe zeci de metri de şosea. Urmează acum ca poliţiştii să facă cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut tragicul accident. 

Tânărul de 24 de ani se deplasa pe drumul județean D.J. 296, dinspre localitatea Roma înspre municipiul Botosani, pe un sector de drum în aliniament, când ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers. În urma impactului, tânărul a fost proiectat în afara părții carosabile, a transmis IPJ Botoşani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr de 24 de ani, mort într-un accident teribil pe o şosea din Botoşani. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac