Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 25 de ani, căutat de poliţişti după ce a fugit chiar de sub nasul lor. A plecat şi cu un cadou: o pereche de cătuşe

Un tânăr de 25 de ani este căutat de poliţişti, după ce a fugit chiar de sub nasul acestora. Bărbatul a fost prins după ce a furat 500 de lei, mai multe pachete de ţigări şi alte câteva sticle de alcool dintr-o şaormerie din Dragomireşti, judeţul Maramureş.

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 08:33

Vezi și

După ce l-au dus la secţia de Poliţie, agenţii l-au lăsat pentru câteva clipe nesupravegheat, iar individul a reuşit să fugă. Nu a plecat însă cu mâna goală, a luat cu el şi o pereche de cătuşe.

Poliţiştii au omis să sesizeze cazul superiorilor, iar acum trebuie să dea şi ei cu subsemnatul, dar şi să-l prindă pe tânăr. 

Şi în Baia Mare pare că e raiul hoţilor. Un bărbat s-a gândit să se plimbe cu trotineta, iar pentru că nu avea una, s-a decis să o fure din faţa unui bloc şi să se facă nevăzut. Agenţii îl caută acum pe bărbat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 25 de ani, căutat de poliţişti după ce a fugit chiar de sub nasul lor. A plecat şi cu un cadou: o pereche de cătuşe