Antena Meniu Search
x

Tânăr de 28 de ani din Arad, prins beat la volan, drogat şi cu permisul suspendat. Cu puţin timp înainte snopise în bătaie un bărbat, împreună cu un prieten

Incident grav în Arad. Un şofer de 28 de ani a fost prins la volan băut şi posibil drogat, deşi avea permisul suspendat, el fiind oprit în trafic la scurt timp după ce a bătut un bărbat, împreună cu un prieten.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 18:57

- Shutterstock

Şoferul de 28 de ani, împreună cu un prieten de 23 de ani, ambii din localitatea Zimandu Nou, ar fi fost implicaţi într-un scandal în oraşul Chişineu-Criş, de unde au plecat cu maşina după ce ar fi bătut un bărbat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), maşina lor a fost oprită în trafic pe DN 79.

"La volan se afla bărbatul de 28 de ani, care a fost testat cu aparatele din dotare, care au indicat posibila prezenţă a unei substanţe psihoactive, precum şi o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma controlului autoturismului, au fost găsite bunuri de interes în cauză, care au fost ridicate în vederea expertizării. Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că bărbatul de 28 de ani are dreptul de a conduce suspendat", a transmis IPJ.

Şoferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, astfel încât să se stabilească ce droguri a consumat. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Judecătoriei Chişineu-Criş cu propunerea luării de măsuri preventive, pentru lovire sau alte violenţe, conducere sub influenţa alcoolului şi substanţelor psihoactive şi conducere fără permis. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 28 de ani din Arad, prins beat la volan, drogat şi cu permisul suspendat. Cu puţin timp înainte snopise în bătaie un bărbat, împreună cu un prieten