Antena Meniu Search
x

Tânăr de 29 de ani din Timişoara, "condus" de poliţişti la Psihiatrie, după ce s-a plimbat pe stradă cu un cuțit și un pistol de jucărie

Incident şocant pe o stradă din Timişoara. Un bărbat de 29 de ani a băgat spaima în trecători, după ce s-a plimbat nestingherit, ţinând la vedere un cuţit şi un pistol.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 15:59

Tânăr de 29 de ani din Timişoara, "condus" de poliţişti la Psihiatrie, după ce s-a plimbat pe stradă cu un cuțit și un pistol de jucărie - Shutterstock

Un bărbat a fost dus la Spitalul de Psihiatrie din Timișoara după ce s-a plimbat pe stradă cu un cuțit și un pistol de jucărie.

Incidentul a avut loc zilele trecute pe strada Sf. Apostol Petru și Pavel din Timișoara. IPJ Timiș a anunțat că polițiștii Secției 5 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar ține la vedere un pistol și un cuțit. Împreună cu un echipaj de jandarmi, polițiștii au identificat și imobilizat un bărbat în vârstă de 29 de ani.

Ce a făcut bărbatul când a văzut poliţiştii

În urma controlului corporal, asupra acestuia s-a găsit un pistol de jucărie. De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul a aruncat cuțitul atunci când a văzut echipele de intervenție. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Eduard Pamfil din Timișoara. Atât cuțitul, cât și pistolul de jucărie au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „portul fără drept de obiecte periculoase”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 29 de ani din Timişoara, "condus" de poliţişti la Psihiatrie, după ce s-a plimbat pe stradă cu un cuțit și un pistol de jucărie