Antena Meniu Search
x

Tânăr de 31 de ani, reţinut de poliţie după ce a fost prins la volan drogat şi cu permisul anulat, în Bacău

Tânăr de 31 de ani, reţinut de poliţie după ce a fost prins la drogat, pe străzile din Oituz. Avea şi permisul anulat, informează IPJ Bacău.

de Redactia Observator

la 28.08.2023, 15:26

Tânăr de 31 de ani, reţinut de poliţie după ce a fost prins la volan drogat şi cu permisul anulat, în Bacău - Hepta

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Oituz, a fost reţinut de poliţişti după ce a fost prins conducând un autoturism drogat şi cu permisul anulat, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

"Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. Tânărul a fost condus la spital unde i s-au recoltat mostre biologice. Din verificări a rezultat că cel în cauză avea anulat permisul de conducere", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive şi cu permis de conducere anulat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Evenimente » Tânăr de 31 de ani, reţinut de poliţie după ce a fost prins la volan drogat şi cu permisul anulat, în Bacău