Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 33 de ani, mort după ce a scăpat motocicleta de sub control şi a intrat în plin într-o maşină parcată, în Sectorul 1

Accident cumplit, azi-noapte, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Un tânăr de 33 de ani a murit după ce a scăpat motocicleta pe care o conducea de sub control şi a intrat în plin într-o maşină parcată neregulamentar. 

de Redactia Observator

la 23.10.2022, 08:54

Vezi și

În urma impactului, motociclistul a decedat la faţa locului

Potrivit martorilor, motociclistul ar fi mers pe o roată înaintea impactului şi a fost proiectat peste autoturism, la câţiva metri, în timp ce motocicleta a fost găsită sprijinită pe maşină, pe roata din faţă. 

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 00:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Ion Ionescu de la Brad. Din primele date, conducătorul unei motociclete, în vârstă de 33 de ani, care se deplasa pe Bd. Ion Ionescu de la Brad dinspre Şos. Bucureşti-Ploieşti, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul staţionat”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să stabilească circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânăr de 33 de ani, mort după ce a scăpat motocicleta de sub control şi a intrat în plin într-o maşină parcată, în Sectorul 1