Antena Meniu Search
x

Tânăr din Dolj, acuzat că a exploatat sexual 6 fete. Le obliga să se prostitueze pe stradă sau prin cluburi şi bordeluri din Italia. Cum le racola

Un bărbat de 31 de ani a exploatat sexual șase fete, din care trei din Dolj și alte trei din București, Olt și Brăila. El le obliga să practice prostituţia stradală în Italia, precum și în cluburi și bordeluri din Italia, Germania, Belgia, Elveția, Austria și Finlanda.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 16:20

- Profimedia

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu un procuror din cadrul DIICOT Craiova, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr, de 31 de ani, din comuna Calopăr, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism.

Fetele erau racolate prin metoda "lover boy"

Astfel, ei au percheziționat locuința bărbatului, de unde au fost ridicate înscrisuri, mijloace de probă și sume de bani. Din cercetări a reieșit că, din 2013 până în prezent, folosindu-se de metoda „lover boy”, iar, ulterior, prin exercitarea de acte de violență fizică și verbală, bărbatul ar fi exploatat sexual șase tinere, trei din județul Dolj, iar alte trei din București, Olt și Brăila.

Acesta le-ar fi determinat pe tinere să practice prostituţia stradală în Italia, precum și în cluburi și case de toleranță din Italia, Germania, Belgia, Elveția, Austria și Finlanda, sumele de bani astfel obținute, între 1.000 și 2.000 de euro pe zi, fiind însușite de bărbat, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile

Bărbatul a fost dus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, procurorul de caz a emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr din Dolj, acuzat că a exploatat sexual 6 fete. Le obliga să se prostitueze pe stradă sau prin cluburi şi bordeluri din Italia. Cum le racola