Antena Meniu Search
x

Tânăr din Vaslui, SCENĂ ŞOCANTĂ în faţa părinţilor: "Trebuie să dau drumul la sânge!". Şi-a pus cuţitul la gât şi a tăiat ...

Tentativã de suicid la Deleşti, judeţul Vaslui. Un tânãr în vârstă de 36 de ani a încercat sã-şi punã capãt zilelor, tãindu-si gâtul de faţã cu sora sa.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.07.2017, 14:16

Tentativã de suicid la Deleşti, judeţul Vaslui. Un tânãr în vârstă de 36 de ani a încercat sã-şi punã capãt zilelor, tãindu-si gâtul de faţã cu sora sa.

Rudele sale au povestit pentru presa locală că bãrbatul şi-ar fi premeditat fapta.

De dimineatã, şi-a rugat familia sã ascundã toate cuţitele, apoi repeta întruna “trebuie sã dau drumul la sânge”.

L-a trimis pe tatãl sãu sã cheme preotul, a intrat în casã, a luat cuţitul, a ieşit afarã şi şi-a pus lama la gât, spunând: “sorã-mea, uite… Sã nu te apropii de mine, stai acolo. Nu-ţi fac nimic”.

Citeşte şi: ŞOCANT: Tânăr tăiat în BUCĂŢI de balotiera pe care încerca să o repare! Băiatul A MURIT PE LOC

“Ţinea cuţitul cu lama întoarsã la gât, dar a întors-o şi, deodatã, s-a tãiat. Am rãmas blocatã, nici nu puteam sã mã mişc din loc, am strigat dupã ajutor şi a venit imediat soţul meu. A luat un cearceaf, i l-a pus la gât, ca sã opreascã sângerarea şi l-a pus pe pat pânã a venit ambulanţa. Era conştient”, a povestit sora tânãrului pentru vremeanoua.ro.

Bărbatul, bolnav de epilepsie, se aflã acum internat la Spitalul Judetean Vaslui, în stare stabilã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Tânăr din Vaslui, SCENĂ ŞOCANTĂ în faţa părinţilor: "Trebuie să dau drumul la sânge!". Şi-a pus cuţitul la gât şi a tăiat ...