Antena Meniu Search
x

Video Tânăr dispărut de trei zile, găsit mort pe malul Siretului. Băiatul de 19 ani a intrat să înoate și nu a mai ieșit

Un tânăr în vârstă de 19 ani, plecat sâmbătă la scăldat, împreună cu alți trei prieteni, a sfârșit fulgerător în apele râului Siret. Băiatul din Nicorești, județul Galați, a intrat să se răcorească, însă a fost luat de curenții puternici și nu a mai ieșit la suprafață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.07.2022, 20:12

Tânăr dispărut de trei zile, găsit mort pe malul Siretului. Băiatul de 19 ani a intrat să înoate și nu a mai ieșit - captura video Facebook

O nouă tragedie la scăldat s-a petrecut sâmbătă, în județul Galați. Un tânăr de doar 19 ani, de loc din comuna Nicorești, a intrat să se răcorească în apele Siretului, însă curenții puternici i-au adus sfârșitul.

Băiatul a fost găsit mort după trei zile, pe malul Siretului

Băiatul plecase la scăldat cu alți trei prieteni, care au dat alarma atunci când amicul lor nu a mai ieșit la suprafață. În zadar l-au căutat scafandrii, abia aseară trupul neînsuflețit a fost văzut plutind în Siret, în dreptul localitățății Cosmești.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

"În cursul zilei trecute,  în jurul orei 17.00, un bărbat,  din comuna Nicorești, a sesizat Poliția Municipiului Tecuci despre faptul că, pe malul râului Siret, în zona comunei Cosmești, se află un cadavru de sex bărbătesc. La fața locului,  în urma primelor verificări,  polițiștii au stabilit că persoana decedată este un tânăr,  de 19 ani, din comuna Nicorești. În data de 16.07.2022, acesta ar fi mers la scăldat, în râul Siret, pe raza comunei Ionășești, împreună cu alte trei persoane și,  conform declarațiilor acestora, ar fi fost luat de un curent de apă și nu ar mai fi ieșit la mal", informează polițiștii gălățeni.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr dispărut de trei zile, găsit mort pe malul Siretului. Băiatul de 19 ani a intrat să înoate și nu a mai ieșit