Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul drogat care a sfârtecat o femeie pe o trecere de pietoni în Mamaia va fi judecat pentru omor

Costel Lefter, tânărul în vârstă de 27 de ani, din Cernavodă, care a sfârtecat o femeie pe o trecere de pietoni în Mamaia, va fi judecat pentru omor.

de Redactia Observator

la 18.09.2018 , 11:57

Costel Lefter, tânărul în vârstă de 27 de ani, din Cernavodă, care a sfârtecat o femeie pe o trecere de pietoni în Mamaia, va fi judecat pentru omor.

Procurorii care au cercetat dosarul accidentului mortal din 20 august 2017 au cerut judecătorilor ca tânărul care a provocat tragedia să fie cercetat pentru crimă, în loc de ucidere din culpă.

Articolul continuă după reclamă

În cadrul şedinţei de judecată din 14 septembrie, Judecătoria Constanţa a decis schimbarea încadrării juridice a faptei lui Lefter din ucidere din culpă în omor, faptă pentru care riscă o pedeapsă mult mai mare.

Pe acelaşi subiect

"Schimbă încadrarea juridică din infracţiunea de ucidere din culpă (…) în infracțiunea de omor (…). Declină competenţa de soluţionare a prezentului dosar în favoarea Tribunalului Constanţa, privind pe inculpatul L. C. În baza art. 399 alin. 1 C. proc. pen., menţine măsura arestării preventive a inculpatului L. C. acesta urmând să fie verificată cel mai târziu până la data de 12.11.2018. Definitivă", se arată în decizia Judecătoriei Constanța, publicată pe portalul instanţelor.

Tânărul care a SFÂRTECAT o femeie în Mamaia consumase PATRU tipuri de AMFETAMINE

Autorul accidentului din Mamaia era drogat cu patru feluri de amfetamine

Ucisă pe loc de un drogat care conducea cu viteză în Mamaia

Nenorocirea în care o femeie din Năvodari a murit în chinuri groaznice s-a produs pe 20 august 2017, în centrul staţiunii Mamaia.

După o noaptea petrecută în club, acolo unde a consumat alcool şi patru tipuri de droguri, Costel Lefter s-a urcat la volanul unui autoturism marca marca Volkswagen şi a condus cu viteză excesivă.

La un moment dat, în dreptul unei treceri de pietoni din Mamaia, şoferul a lovit-o în plin pe femeia de 58 de ani, angajată a unui hotel din staţiune.

Impactul a fost atât de puternică încât femeia a fost ucisă pe loc, iar trupul ei a fost târât pe o distanţă de aproximativ 200 de metri sub maşina care s-a oprit apoi într-un stâlp de beton şi un gard.

Şoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind salvat de pompieri.

El a fost transportat în comă la spital, acolo unde şi-a revenit după aproximativ o lună, fiind externat.

După ce şi-a revenit, şoferul drogat a fost arestat preventiv.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Tânărul drogat care a sfârtecat o femeie pe o trecere de pietoni în Mamaia va fi judecat pentru omor