Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a încercat să jefuiască un bărbat la bancomat, în Vâlcea. Poliţia, total depăşită (Video)

Un tânăr din Vâlcea are oraşul la cheremul său, jefuind oameni pe stradă, în văzul lumii. Nimeni nu intervine, iar poliţia, în loc să emită un mandat de reţinere sau de aducere pe numele său, nu face absolut nimic.

de Redactia Observator

la 08.06.2018 , 21:01

Un tânăr de etnie romă a încercat să jefuiască un bărbat la bancomat, în Vâlcea. Poliţia, total depăşită (Video) Un tânăr de etnie romă a încercat să jefuiască un bărbat la bancomat, în Vâlcea. Poliţia, total depăşită (Video)

Un tânăr din Vâlcea are oraşul la cheremul său, jefuind oameni pe stradă, în văzul lumii.

Nimeni nu intervine, iar poliţia, în loc să emită un mandat de reţinere sau de aducere pe numele său, nu face absolut nimic.

Mai mult decât atât, pe numele tânărului au fost depuse numai în ultimele zile 10 plângeri pentru lovire şi ameninţare, dar poliţia a rămas fără reacţie.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul a culminat cu o tentativă de jaf, în care tânăru a încercat să-i fure banii unui localnic, în timă ce acesta scotea bani din bancomat.

Acesta n-a fugit după ce omul a ripostat, ci a încercat în continuare să-l jefuiască, ţinându-se după el.

Şi mai şocant, cu doar o lună în urmă, tânărul a fost aproape să omoare un om în bătaie, însă victima şi-a retras plângerea de frică.

De asemenea, la începutul lunii mai, tânărul a lovit cu pumnul, fără vreun motiv, o persoană care savura liniştită o bere la o terasă din localitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr a încercat să jefuiască un bărbat la bancomat, în Vâlcea. Poliţia, total depăşită (Video)