Antena Meniu Search
x

Tânăr găsit spânzurat pe malul lacului Plumbuita, în Capitală. Familia spune că suferea de depresie şi fugise în trecut de acasă

Moarte suspectă pe malul lacului Plumbuita, în Sectorul 2 al Capitalei. În urmă cu doar câteva ore, un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost găsit spânzurat. Se pare că acesta ar fi suferit de depresie şi ar mai fi plecat în trecut de acasă fără să anunţe. 

de Redactia Observator

la 10.12.2022, 15:50

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

În jurul orei 11.00, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 7 a fost sesizată că pe malul lacului Plumbuita a fost găsită o persoană care nu prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de prim-ajutor, dar și polițiști. Medicii nu au mai putut face însă nimic pentru bărbat, fiind nevoiţi să constate decesul.

Din primele informaţii, cel care l-a găsit în pom este un bucureştean care trecea prin zonă. Familia spune că tânărul era depresiv. Mai plecase recent de acasă, dar la vremea respectivă reuşiseră să îl găsească rapid.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Bogdan Dinu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânăr găsit spânzurat pe malul lacului Plumbuita, în Capitală. Familia spune că suferea de depresie şi fugise în trecut de acasă