Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr găsit tăiat în masivul Postăvarul, la Peștera de Lapte. Băiatul de 23 de ani trebuia să fie în carantină

Un tânăr de 23 de ani a fost găsit tâiat în zona gâtului, noaptea trecută, la Peștera de Lapte din masivul Postăvaru. Băiatul, care avea homoragie masivă, a fost transportat la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.06.2021, 17:58

În cursul nopții de duminică spre luni, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină într-un caz de agresiune, petrecut la Peștera de Lapte, unde o persoană fusese înjunghiată.

O echipa formată din salvamontisti, jandarmi montani, polițiști și angajați SMURD, s-au deplasat la locul evenimentului, unde au găsit victima, cu vârstă de 23 de ani, cu o hemoragie masivă. După ce i s-a acordat primul ajutor aceasta a fost coborâtă, urmând că o ambulanță să o transporte la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Potrivit celor de la Salvamont Brașov, tănărul în vârstă de 23 de ani era tăiat în zona gâtului.

Băiatul se afla cu un prieten pe munte, cu cortul, în zona Peștera Albă. Se pare că, din joacă, victima a fost tăiată de amicul lui cu cuțitul peste obraz. 

Dosar penal pentru lovire sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor

În urma cercetărilor, polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor. Se pare că victima trebuia să fie în carantină.

"Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și zădărnicia combaterii bolilor, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei", a transmis IPJ Braşov.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr găsit tăiat în masivul Postăvarul, la Peștera de Lapte. Băiatul de 23 de ani trebuia să fie în carantină