Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânăr îngenuncheat, lovit de un poliţist în uniformă, în gara din Băile Tuşnad. Agentul este cercetat disciplinar

Este anchetă în Harghita după ce pe internet au apărut imagini în care un poliţist în uniformă loveşte un tânăr care este pus să stea în genunchi, în gara din Băile Tuşnad.

de Redactia Observator

la 27.07.2022 , 12:57

În imagini se observă cum un tânăr care stă în genunchi este bătut de un polițist în uniformă. Incidentul a fost filmat duminică, în gara din Băile Tușnad, după Tabăra de vară.

Întreaga scenă a fost surprinsă de un călător din tren. Potrivit înregistrării, polițistul l-a lovit pe tânăr în cap și spate, apoi l-a încătușat.

În acest moment nu se ştie cu exactitate de la ce a pornit între conflictul, dar potrivit martorilor, polițiștii au scos doi tineri din tren. Unul dintre tineri a fost eliberat pe loc, în timp ce celălalt a fost luat cu cătușe.

Vezi și

Reprezentanţii Sediului Poliției Județene Harghita, au transmis că polițiștii văzuți în filmuleț nu sunt colegii lor. Purtătoarea de cuvânt Maria Plumbu spune ca pentru a-i identifica pe polițiști și pentru a clarifica cauzele, aceștia au luat legătura cu colegii lor din județul Brașov, iar polițiștii văzuți în filmare ar fi angajați ai poliției transporturilor, unitate de zonă a județului Brașov.

O anchetă disciplinară a fost deschisă împotriva polițistului care îl bate pe tânăr și s-au inițiat proceduri împotriva acestuia pentru abuz. Nu există încă informații oficiale cu privire la detalii suplimentare despre acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Tânăr îngenuncheat, lovit de un poliţist în uniformă, în gara din Băile Tuşnad. Agentul este cercetat disciplinar