Antena Meniu Search
x

Video Tânăr inginer, în stare gravă, după ce s-a electrocutat la muncă. Este al doilea accident de la Combinatul din Drobeta-Turnu Severin, în ultimele 6 luni

Incident şocant pe platforma industrială a Combinatului de Celuloză și Hârtie din Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat s-a electrocutat în timp ce efectua o manevra de lucru la unul dintre tablourile electrice, în timpul orelor de  serviciu. Acesta este cel de-al doilea accident de muncă petrecut la Combinat în ultimele 6 luni, iar inspectorii ITM şi poliţia verifică acum dacă bărbatul a respectat măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 07:46

Vezi și

În urma electrocutării, inginerul, un tânăr de 24 de ani din Drobeta-Turnu Severin, a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului. Victima a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la spital.

Aurora Grămescu, medic SAJ Mehedinți: Starea...relativ gravă. Este stabil hemodinamic în momentul acesta.

Elena Bololoi, purtător de cuvânt Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin: În momentul de faţă echipa medicală a decis o intervenţie chirurgicală la nivelul oaselor, membrului superior întrucât necesită fixare, pentru o recuperare cât mai bună.

Anchetă deschisă de inspectorii ITM

Pe acelaşi subiect

O anchetă a fost deschisă, iar inspectorii ITM urmează să verifice dacă pe platforma industrială se respectă măsurile legale de securitate şi sănătate în muncă. 

Nicea Mergeani, inspector-șef ITM Mehedinți: Am dispus verificări. În acest moment inspectorii ITM se afla în incinta unităţii şi efectuează verificări împreună cu reprezentanţii angajatorului. 

Acesta este cel de-al doilea accident de muncă petrecut la Combinatul de celuloză și Hârtie din Drobeta-Turnu Severin, în ultimele 6 luni. În noiembrie 2022, un muncitor a căzut de la înălțime, iar familia acestuia acuza atunci conducerea întreprinderii că obliga muncitorii să lucreze fără echipamente de protecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăr inginer, în stare gravă, după ce s-a electrocutat la muncă. Este al doilea accident de la Combinatul din Drobeta-Turnu Severin, în ultimele 6 luni