Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr din Vaslui înjunghiat de vecina cu care făcea amor, după ce i-a prins soţul femeii. Femeia a dat fără milă, înfigându-i amantului cuţitul în spate

O tragedie fără sens a fost aproape să se petreacă în Vaslui, comuna Tutova. Un tânăr de 28 de ani, a fost înjunghiat de o vecină de 50 de ani, în spate și pe mâni. Tânărul ar fi fost amantul femeii, iar pe amândoi i-ar fi prins soţul femeii, care se pare că l-a bătut şi el pe tânăr.

de Redactia Observator

la 27.05.2018 , 09:47

Tânăr din Vaslui înjunghiat de vecina cu care făcea amor, după ce i-a prins soţul femeii. Femeia a dat fără milă, înfigându-i amantului cuţitul în spate Tânăr din Vaslui înjunghiat de vecina cu care făcea amor, după ce i-a prins soţul femeii. Femeia a dat fără milă, înfigându-i amantului cuţitul în spate

O tragedie fără sens a fost aproape să se petreacă în Vaslui, comuna Tutova.

Un tânăr de 28 de ani, a fost înjunghiat de o vecină de 50 de ani, în spate și pe mâni. Tânărul ar fi fost amantul femeii, iar pe amândoi i-ar fi prins soţul femeii, care se pare că l-a bătut şi el pe tânăr.

Agresiunea s-a petrecut în satul Coroi și tânărul a fost adus la  Centrul  de Permanență din Tutova, unde cadrul medical de gardă i-a acordat primele îngrijiri până la sosirea Ambulanței.

Articolul continuă după reclamă

"La Compartimentul de Primiri Urgențe Bârlad, din cadrul spitalului din localitate a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial, plagă înjunghiată nepenetrantă hemitorace drept, plagă înjunghiată mâna dreaptă. Este internat la secția Chirurgie, în stare stabilă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Polițiștii sosiți la fața locului au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe pe numele femeii și tentativă de viol pe numele tânărului, pentru că femeia l-a acuzat de viol, ca să-şi justifice atacul ucigaş.

Poliţiştii au stabilit că tânărul în vârstă de 28 de ani s-a dus acasă la femeia de 50 de ani, cu care este vecin. Cei doi se pare că ar  avea o relație amoroasă, pe care voiau să o consume aseară, dar ghinion, concubinul  femeii a sosit acasă!

Femeia a intrat în panică şi a început să urle viol viol, a pus mâna pe un cuţit, pe care l-a înfipt în spatele tânărului de 28 de ani.

Rămâne ca cercetările polițiștilor  să stabilească ce s-a întâmplat mai  exact în acest caz.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Tânăr din Vaslui înjunghiat de vecina cu care făcea amor, după ce i-a prins soţul femeii. Femeia a dat fără milă, înfigându-i amantului cuţitul în spate