Antena Meniu Search
x

Tânărul găsit mort în maşina din râul Olt urma să se căsătorească în vară. Băiatul se afla la volanul unui Audi A4 şi ar fi plonjat direct în apă (Video)

Tânărul din Oneşti, care a fost găsit mort în maşina scufundată în apele râului Olt, urma să se căsătorească în vară.

Tânărul din Oneşti, care a fost găsit mort în maşina scufundată în apele râului Olt, urma să se căsătorească în vară. Băiatul, în vârstă de 30 de ani, ar fi condus noaptea, cu viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul volanului şi ar fi plonjat cu maşina în râul Olt.

Evenimentul nu a fost văzut de nimeni, însă, un şofer, pe care tânărul îl depăşise în viteză cu câteva secunde înainte, a sunat îngrijorat la 112, spunând că o maşina, care l-a depăşit, a dispărut pur şi simplu de pe şosea, după o curbă.

Căutările au fost demarate aproape imediat de către autorităţi, care au luat la periat albia râului Olt, în zona în care s-ar fi petrecut dispariţia. După 48 de ore, scafandrii au găsit maşina. Se pare că tânărul nu a reuşit să iasă la timp din maşină, cadavrul acestuia fiind descoperit de poliţişti în interiorul autovehiculului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânărul găsit mort în maşina din râul Olt urma să se căsătorească în vară. Băiatul se afla la volanul unui Audi A4 şi ar fi plonjat direct în apă (Video)