Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, după ce a căzut de la etajul 7, lângă Cinema Arta din Sibiu

Un tânăr de 18 ani a căzut în gol de câțiva zeci de metri în apropiere de cinema Arta în zona Mihai Viteazu, din Sibiu. Băiatul a murit pe loc în urma impactului cu asfaltul de pe trotuar.

Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, după ce a căzut de la etajul 7, lângă Cinema Arta din Sibiu - .oradesibiu.ro

Un tânăr de 18 ani a căzut în gol de câțiva zeci de metri în apropiere de cinema Arta în zona Mihai Viteazu, din Sibiu. Băiatul a murit pe loc în urma impactului cu asfaltul de pe trotuar.

Nenorocirea s-a produs joi seara, în jurul orei 23.00, vis-a-vis de Cinema Arta. Tânărul originar din Miercurea Sibiului a fost găsit fără suflare de medicii de pe echipajul SMURD sosit de urgență la fața locului.

Potrivit oradesibiu.ro, asupra băiatului nu s-a găsit nici un bilet de adio.

"Din păcate, băiatul a fost găsit decedat de către echipajul Smurd", au explicat cei de la ISU.

Poliția a demarat cercetările imediat după petrecerea incidentului. 

Oamenii legii nu au găsit nici un indiciu deocamdată care să arate clar dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident, ori poate chiar de o crimă. 

Băiatul nu a lăsat bilet de adio

Tânărul nu a lăsat nici un bilet, motiv pentru care a fost deschis un dosar penal de cercetare pentru ucidere din culpă.

"Echipajele de polițiști care au ajuns la fața locului au constatat că este vorba despre un adolescent în vârstă de 18 ani, din localitatea Miercurea Sibiului, decedat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanțele în care a survenit decesul adolescentului", a declarat Elena Welter de la IPJ Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a murit pe loc, după ce a căzut de la etajul 7, lângă Cinema Arta din Sibiu