Antena Meniu Search
x

Video Tânăr motociclist mort pe loc, în centrul Timişoarei. Ar fi pierdut controlul într-o curbă, din cauza vitezei, și s-a izbit violent de o maşină parcată

Tragedie, noaptea trecută, în centrul Timişoarei. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! Un motociclist în vârstă de 21 de ani a murit pe loc, după ce s-a izbit violent de o maşină parcată.

de Redactia Observator

la 19.07.2023, 09:33

Vezi și

Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Republicii din oraş, iar potrivit martorilor, tânărul ar fi pierdut controlul într-o curbă, din cauza vitezei. 

Ce spune Poliția, după tragedia din Timișoara

Deşi au încercat minute în şir să îl resusciteze, medicii nu au mai putut în final decât să declare decesul băiatului.

"Un tânar în vârsta de 21 de ani a condus o motocicletă dinspre strada Paris înspre strada Victor Vlad Delamarina, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla parcat pe partea dreaptă a sensului său de deplasare. De asemenea, la fața locului a fost prezentă o ambulanță din cadrul SAJ, care i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate, a fost declarat decesul tânărului în vârstă de 21 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au tranmsmis reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr motociclist mort pe loc, în centrul Timişoarei. Ar fi pierdut controlul într-o curbă, din cauza vitezei, și s-a izbit violent de o maşină parcată