Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a murit după ce a câştigat Halep la Roland Garros. A sărit în cap de bucurie, în piscină

Attila Ganea, un tânăr din Satu Mare, care urma să facă nunta în toamnă, a murit după ce a sărit în cap. Tânărul s-a bucurat foarte tare de victoria Simonei Halep la Roland Garros şi s-a aruncat în cap, în piscină, însoţit de mai mulţi prieteni. 

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 13:08

Un tânăr a murit după ce a câştigat Halep la Roland Garros. A sărit în cap de bucurie Un tânăr a murit după ce a câştigat Halep la Roland Garros. A sărit în cap de bucurie

Attila Ganea, un tânăr din Satu Mare, care urma să facă nunta în toamnă, a murit după ce ar fi sărit de bucurie într-o piscină şi s-ar fi lovit la cap.

Tânărul s-a bucurat foarte tare de victoria Simonei Halep la Roland Garros şi s-a aruncat în cap, în piscină, însoţit de mai mulţi prieteni. 

Attila Ganea a petrecut sâmbăta împreună cu prietenii, la unul dintre ei acasă, unde au urmărit  finala Simonei Halep la Roland Garros. La punctul final, de fericire, cei prezenţi ar fi sărit în piscină, spune Adevărul.  Attila a lovit cu capul fundul bazinului.    

Articolul continuă după reclamă

La ieşirea din piscină el a acuzat dureri în zona capului şi în zona cervicală, dar nu a cerut imediat ajutor de specialitate. S-a retras pentru a dormi câteva ore, după care s-a trezit pentru a petrece iar cu prietenii săi, moment în care i s-a făcut rău, iar cei din jurul său au cerut intervenţia unei ambulanţe.    

Tânărul de 27 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Satu Mare, acolo unde a ajuns în comă. Medicii l-au ţinut până marţi internat, deşi aprobarea de transfer de la Cluj o primiseră, iar medicii din Cluj chiar au insistat pentru tranferul său, după cum anunţă apropiaţii tânărului. Acesta a intrat marţi în operaţie, dar nu a rezistat intervenţiei şi a decedat.    Attila urma să facă nunta în toamna acestui an, pe 22 septembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr a murit după ce a câştigat Halep la Roland Garros. A sărit în cap de bucurie, în piscină