Antena Meniu Search
x

Un tânăr prins la Otopeni cu 150 de g de cocaină în stomac, după scanarea cu Xray

Un bărbat a încercat să intre în România cu aproape 150 de grame de cocaină, ascunse în stomac! Individul înghiţise drogurile în Brazilia şi a traversat oceanul în zbor, riscând să moară în orice secundă.

de Redactia Observator

la 30.06.2019, 20:59

Vezi și

Un bărbat a încercat să intre în România cu aproape 150 de grame de cocaină, ascunse în stomac! Individul înghiţise drogurile în Brazilia şi a traversat oceanul în zbor, riscând să moară în orice secundă. Metoda folosită de traficanţi este extrem de periculoasă. Suspectul a ajuns la spital, unde medicii au reuşit să-i salveze viaţa. 

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii de frontieră pe aeroportul Otopeni. Abia ajunsese din Sao Paolo, Brazilia, via Barcelona şi intenţiona să îşi continue călătoria până în capitala Ucrainei. 

Georgian Dragan, purtător de cuvânt Politia Română: "Chiar dacă la controlul bagajelor nu au fost identificate droguri ascunse, pasagerul a fost examinat şi cu aparatul Xray din dotarea poliţiei de frontieră, fiind observate, în stomacul bărbatului, 18 caşete cu substanţă."

Odată ajuns în custodia poliţiştilor, tânărul a mărturisit că a înghiţit drogurile în Brazilia şi că a primit 500 de euro pentru a le duce în ţara natală. O sumă de zeci de ori mai mică decât valoarea cocainei, pentru care bărbatul şi-a riscat mai mult decât libertatea. Ar fi fost suficient ca o singură capsulă înghiţită să i se fisureze în stomac, pentru ca drogurile să-i ajungă în sânge şi să-l ucidă. 

După ce a fost reţinut, ucraineanul a fost internat sub escortă în spital. Timp de patru zile, medicii l-au supus mai multor intervenţii pentru a-l ajuta să elimine capsulele pline cu droguri. După externare, magistraţii l-au trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Pentru fapta sa bărbatul riscă să stea în închisoare între 7 şi 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr prins la Otopeni cu 150 de g de cocaină în stomac, după scanarea cu Xray