Antena Meniu Search
x

Tânăr prins când încerca să intre cu un cuţit în tribună la meciul FCSB - Universitatea Craiova

Un tânăr a fost ridicat de poliţişti sâmbătă seara, după ce a încercat să intre cu un cuţit în tribună la meciul FCSB - Universitatea Craiova.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 14:57

  • Tânărul prins cu un cuţit asupra sa riscă să fie condamnat la închisoare cu executare.

În acest weekend se joacă meciurile din etapa a 8-a a SuperLigii de fotbal. Cel mai aşteptat meci al etapei a fost cel de sâmbătă seara, dintre FCSB şi Universitatea Craiova.

Disputa a fost câştigată la pas de formaţia gazdă, care s-a impus cu 3-0, la capătul unui meci dominat copios mai ales în prima repriză.

În ciuda diferenţei mari de pe teren şi de pe tabela de marcaj, partida nu a fost lipsită de incidente. Chiar înainte de startul partidei, un tânăr de 23 de ani a fost ridicat de forţele de ordine de la intrarea pe Stadionul Ghencea.

Oamenii legii au considerat încă din start că tânărul are un comportament suspect şi au avut impresia că încearcă să fenteze controlul agenţilor de pază. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au descoperit că tânărul avea un cuţit asupra sa.

Bărbatul a fost condus la o secţie de Poliţie din apropiere şi pe numele său s-a început urmărirea penală. Anchetatorii atrag atenţia că, în astfel de situaţii, suspectul riscă până la un an de închisoare cu executare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr prins când încerca să intre cu un cuţit în tribună la meciul FCSB - Universitatea Craiova