Antena Meniu Search
x

Tânăr șofer de TIR din Bistrița, în comă nevinovat, după un accident, are nevoie de ajutor

Un tânăr șofer de TIR din Bistrița, care e în comă nevinovat, după un accident, are nevoie de ajutor. Familia și apropiații au lansat un apel pentru a-l salva pe Ștefan Dobozi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2020, 15:43

  • Ștefan are 29 de ani și e victimă nevinovată a unui accident.
  • Șoferul vinovat a murit pe loc.

Un grav accident a avut loc săptămâna trecută, pe DN 66, în Hunedoara. Un tânăr a murit după ce a intrat cu autoutilitara, din plin, în autotrenul condus de un bistrițean. Și tânărul șofer de TIR e în stare gravă, la Cluj. Are nevoie urgentă de sânge!

Tânărul bistrițean de 29 de ani conducea un autotren, când un alt tânăr, tot 29 de ani, din Dolj, a intrat din plin în el, cu o autoutilitară. Șoferul vinovat a decedat, iar bistrițeanul a ajuns la spital în Cluj.

Bistrițeanul e în comă, în stare gravă, iar familia cere disperată ajutor. E nevoie de sânge. Așa că oricine poate dona, să meargă la Centrul de Transfuzii și să doneze, specificând pentru cine e donația.

”Apelăm la sufletele dumneavoastră, a tuturor, în speranța că o să ne ajutați. Este nevoie urgent de sânge pentru Fănel, cum îi spunem noi, șofer profesionist, care a suferit un grav accident auto, săptămâna trecută, la Hunedoara, fiind în comă, la un spital din Cluj Napoca. Numele lui este Dobozi Ștefan, în vârsta de 29 de ani. Acolo nu mai au sânge pentru el, și nu poate supraviețui fără să îl ajutăm. Vă rugăm frumos cei care puteți dona, să o faceți la Centru de transfuzii Bistrița, specificând: Dobozi Ștefan ,Chirurgie generală 1, terapie intensivă” e mesajul postat pe rețelele de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăr șofer de TIR din Bistrița, în comă nevinovat, după un accident, are nevoie de ajutor