Antena Meniu Search
x

Video Tânăr student al Şcolii de Marină din Constanţa, dispărut în Dunăre. Scafandrii îl caută pe băiat de aseară

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, student al Şcolii de Marină Babadag, din Constanța, este căutat de aseară în Dunăre, după ce a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Se pare că băiatul a fost luat de curenţi în zona localităţii Gura Văii din Mehedinţi.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.07.2021, 09:04

Vezi și

Alarma a fost dată seara trecută, atunci când pompierii au fost chemaţi să intervină în localitatea Gura Văii din judeţul Mehedinţi, pentru a căuta o persoană dispărută în Dunăre. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, student al Școlii de Marină Babadag, din Constanța. Băiatul nu ştia să înoate, s-ar fi aventurat în apă cu un colac, a fost luat de curenţii fluviului şi nu a mai ieşit.

"Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină în localitatea Gura Văii pentru căutarea unei persoane dispărute în fluviul Dunărea. La locul intervenției au fost mobilizate echipaje de căutare-salvare din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin, dar și un echipaj al Poliției de Frontieră. Forțele de intervenție au efectuat căutări atât la luciul apei, cât și în mediul subacvatic. Tânărul, în vârstă de circa 21 de ani, dispărut în fluviul Dunărea, nu a fost găsit", aa anunţat ISU Mehedinți.

Căutările au fost reluate în această dimineaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânăr student al Şcolii de Marină din Constanţa, dispărut în Dunăre. Scafandrii îl caută pe băiat de aseară