Antena Meniu Search
x

Un tânăr care schingiuia şi apoi omora cai fără motiv, reţinut de poliţiştii din Caraş

Un tânăr de 25 de ani, din comuna Ramna, judeţul Caraş-Severin, a fost reţinut de poliţişti, după ce a chinuit şi ucis mai mulţi cai.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.07.2020, 21:45

Cai ucişi fără milă de un tânăr din Caraş-Severin - Profimedia Images/Foto de arhivă

Faptele tânărului depăşesc orice graniţă a cruzimii, spun poliţiştii, care au constatat cu uluială tratamentele groaznice la care au fost supuse sărmanele cabaline.

Potrivit anchetatorilor, tânărul fura caii, îi lega de gard, apoi îi chinuia în moduri inimaginabile, după care le lua viaţa, cu un topor.

"Acesta este bănuit că ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparținând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde ar fi sustras o cabalină. În continuare, acesta ar fi transportat cabalina în grădina unui locuințe dezafectate din comună, ar fi legat-o de picior de un stâlp al unui gard şi apoi a chinuit-o groaznic, provocându-i decesul. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că bărbatul de 25 de ani ar mai fi ucis în mod asemănător o cabalină aparținând unui alt bărbat din comună. În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, în vederea stabilirii cauzelor morții acestora", informează anchetatorii, citaţi de caon.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr care schingiuia şi apoi omora cai fără motiv, reţinut de poliţiştii din Caraş