Antena Meniu Search
x

Tânăr aproape să fie ucis de o maşină scăpată de sub control, la Bârlad (Video)

Un tânăr din Bârlad şi-a văzut moartea cu ochii după ce o şoferiţă a scapat maşina de sub control şi a intrat pe trotuar! Incidentul a avut loc chiar în faţa spitalului unde femeia lucrează ca asistentă.

de Redactia Observator

la 06.06.2019, 17:40

Vezi și

Un tânăr din Bârlad şi-a văzut moartea cu ochii după ce o şoferiţă a scapat maşina de sub control şi a intrat pe trotuar! Incidentul a avut loc chiar în faţa spitalului unde femeia lucrează ca asistentă.

Au fost imagini de coşmar surprinse de camera video a unei maşini, ieri, în faţa spitalului cel nou din Bârlad.

O şoferiţă a scăpat maşina de sub control şi era să lovească un tânăr, la Bârlad

Conform Vremea Nouă, şoferiţa, care are o boală gravă la picioare, a scăpat maşina de sub control, a ajuns pe trotuar însă, din fericire, a scăpat întreagă, atât ea, cât şi un tânăr care şi-a văzut moartea cu ochii! 

Poliţiştii prezenţi la faţa locului nu au făcut niciun comentariu, dar aşteaptă ca medicul de familie al şoferiţei să se pronunţe dacă femeia mai poate să conducă o maşină normală având în vedere că are probleme grave la picioare.

O maşină condusă de o şoferiţă de 51 de ani, salariată a spitalului bârlădean, a ajuns ieri pe trotuarul din faţa instituţiei şi a intrat cu viteză în gardul Secţiei de Boli Infecţioase.

Doar o minune a făcut ca un tânăr care trecea pe trotuar să nu fie luat în plin şi izbit în gard! Acesta a trecut razant pe lângă tragedie, putând spune că s-a născut a doua oară sau că îngerul păzitor al său şi-a făcut treaba pentru care a fost trimis pe pământ! 

Nu putem spune acelaşi lucru despre şoferiţa maşinii, o salariată a spitalului bârlădean, care a scăpat maşina de sub control, fără nicio explicaţie, decât că a încurcat pedalele între ele  şi astfel a intrat direct pe trotuar şi apoi în gard! 

La Poliţie nu s-a înregistrat niciun dosar pe seama acestui accident

Grav este că, aşa cum spun surse din spital, şoferiţa ar avea probleme mari de sănătate la picioare, asa că n-a încurcat pedalele, ci pur şi simplu nu le-a putut mişca şi s-a dus direct în gard! 

"Doamna care a făcut accidentul, nu cred că a încurcat frâna cu accelerația. Ea este o persoană cu probleme grave de sănătate, are probleme grave la picioare. Ea ar trebui să conducă o masină specială pentru persoane cu handicap. Bine că n-a omorât pe cineva. Dar nu e prima dată când se întâmplă", scrie pe o pagină de socializare cu informaţii din Bârlad, o cunoştinţă din spital a şoferiţei. 

Dacă acest lucru este adevărat, este foarte grav că medicii specialişti, care ştiu clar dacă femeia nu mai poate conduce o maşină normală ci are nevoie de una pentru persoane cu dizabilităţi, nu au informat Poliţia Rutieră de acest lucru. 

Poate se va întâmpla o tragedie şi vor muri oameni nevinovaţi, pe care medicii respectivi, plus cel de familie al femeii de la volan, îi vor avea pe conştiinţă! Deocamdată, la IPJ Vaslui nu s-a înregistrat niciun dosar referitor la accidentul de pe 4 iunie, după amiază, asa că doar medicii mai pot să acţioneze pentru a salva potenţialele victime ale acestei şoferiţe care nu realizează că este un pericol public pe şosele!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr aproape să fie ucis de o maşină scăpată de sub control, la Bârlad (Video)