Antena Meniu Search
x

Moarte suspectă în Poiana Ștampei. O tânără de 18 ani, proaspătă absolventă a Liceului de Arte, găsită moartă în casă. Familia fetei este în stare de şoc

Luci Buzilă, o tânără în vârstă de 18 ani, absolventă a Licelului de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița, a fost găsită moartă în casă. Se pare că fata a murit în somn.

Luci Buzilă împlinise 18 ani în ianuarie şi tocmai ce absolvise Liceul de Arte „Corneliu Baba” din Bistrița. În 28 iulie, fata ar fi trebuit să afle dacă a fost acceptată în Danemarca, la Arhitectură. Rezultatul însă nu mai contează pentru Luci. Ieri dimineaţă, tânăra a fost găsită moartă, în propria casă. Deocamdată, nu se știu cauzele care i-au provocat decesul.

Originară din Poiana Ștampei, Luci a venit la Liceul de Arte Corneliu Baba din Bistrița acum patru ani. S-a împrietenit rapid cu una dintre colege, Denisa, și au devenit de nedespărţit.

În seara de dinaintea tragediei, Luci a stat de vorbă cu prietena ei pe messenger până târziu. 

Pe acelaşi subiect

„Pentru mine, ea e ca și fata mea adoptivă. A fost colegă cu Denisa încă din clasa a IX-a, din cel de-al doilea semestru. Din clasa a X-a, fetele noastre au stat împreună în același apartament. Au învățat și s-au distrat împreună. Au aplicat pentru Danemarca împreună. A fost cu noi în vacanțe. Era ca și parte a familiei noastre.

Aseară a povestit pe messenger, până după miezul nopții cu Denisa. Au râs, și-au făcut planuri etc. Azi la amiază am aflat că a murit. S-a pus la somn și nu s-a mai trezit.

Doar ce am fost la Festivalul Celtic, în weekend. Suntem șocați”, a declarat pentru bistriteanul.ro Gabriela P., mama Denisei.

Luci Buzilă a lăsat în urmă doi părinți și un frate mai mare, IT-ist în Cluj.

Tot mama Denisei a anunţat pe Facebook că înmormântarea fetei va avea loc cel mai probabil duminică, la Poiana Ştampei. 

Familia fetei așteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea care a fost cauza decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Moarte suspectă în Poiana Ștampei. O tânără de 18 ani, proaspătă absolventă a Liceului de Arte, găsită moartă în casă. Familia fetei este în stare de şoc