Antena Meniu Search
x

O tânără a fost desfigurată într-un club din Oradea după ce a refuzat avansurile a doi bărbați

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Oradea, a fost desfigurată în bătaie de doi bărbați, într-un club, după ce le-a refuzat avansurile.

O tânără în vârstă de 25 de ani, din Oradea, a fost desfigurată în bătaie de doi bărbați, într-un club, după ce le-a refuzat avansurile.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, într-un club din zona pasajului Vulturul Negru din Oradea.

Alexandra Lucaci, o studentă în vârstă de 25 de ani, a mers în club alături de mai mulți prieteni pentru a sărbători faptul că una dintre prietenele ei a devenit de curând mamă.

La un moment dat, Alexandra și o altă fată au fost abordate de doi tineri care le-au făcut avansuri. Cele două fete i-au refuzat pe băieți, însă aceștia au insistat, moment în care au intervenit câțiva tineri din grupul tinerelor.

Pe acelaşi subiect

A urmat un schimb de pumni și de picioare, iar Alexandra a fost lovită cu pumnul în față în momentul în care a încercat să intervină pentru a-i despărți pe agresori și pe prietenii alături de care petrecea în club, scrie ebihoreanul.ro.

Alexandra Lucaci a fost batuta intr-un club din Oradea dupa ce a refuzat avansurile a doi barbati

Scandalul s-a încheiat atunci când la fața locului a ajuns un echipaj al Poliției și unul de Ambulanță. Tânăra studentă a fost transportată la spital, acolo unde a și rămas internată.

Între timp, polițiștii i-au audiat atât pe prietenii fetei lovite, cât și pe cei doi agresori. Toți au fost lăsați să plece acasă după audieri, iar cercetările sunt continuate de polițiști pentru loviri și alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O tânără a fost desfigurată într-un club din Oradea după ce a refuzat avansurile a doi bărbați