Antena Meniu Search
x

Tragedie în Sălaj, în a doua zi de Crăciun! Un adolescent beat a spulberat cu maşina patru tineri. Un băiat de 23 de ani a murit, alţi doi sunt în stare gravă

Tragedie în judeţul Sălaj, în a doua zi de Crăciun. Un adolescent de 18 ani, din Chieșd, a lovit cu maşina patru tineri care se care se întorceau de la club.

Tragedie în judeţul Sălaj, în a doua zi de Crăciun. Un adolescent de 18 ani, din Chieșd, a lovit cu maşina patru tineri care se care se întorceau de la discotecă. Poliţiştii au descoperit că tânărul era băut bine şi nici nu avea permis de conducere. 

Un tânăr de 23 de ani, din Valcău de Jos, a murit, iar alţi doi, de 17, respectiv 18 ani, ambii din Șimleu Silvaniei, au fost răniţi.

Alex Ispas avea doar 23 de ani 

Accidentul s-a produs în jurul orei 4:30, pe DN 191D, în localitatea Sâg.

După impact, maşina s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că tânărul de 18 ani nu deține permis de conducere. În plus, la testarea cu alcooltestul, băiatul avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Tragedie în Sălaj, în a doua zi de Crăciun! Un adolescent beat a spulberat cu maşina patru tineri. Un băiat de 23 de ani a murit, alţi doi sunt în stare gravă