Antena Meniu Search
x

Tragedie în prima zi din an, la Oradea! Un polițist de 35 de ani a murit după ce a intrat cu viteză într-un sens giratoriu, iar mașina s-a izbit de un stâlp de tensiune (Foto)

Un tânăr de 35 de ani, poliţist de frontieră, a murit, iar o altă tânără, din Oradea, a suferit răni grave, în urma unui accident produs în prima zi din an.

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, poliţist de frontieră, a murit, iar o altă tânără, din Oradea,  a suferit răni grave, în urma unui accident produs chiar în prima zi a noului an, pe Şoseaua Borşului.

Șoferul conducea un VW Passat şi se pare că nu a adaptat viteza la intrarea într-un sens giratoriu.

"La ora 6.53, pe DN 1, la intersecţia sens giratoriu de pe şoseaua Borşului, cu strada Uzinelor din municipiul Oradea, un bărbat de 35 de ani, din localitatea Sîntandrei, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, astfel că, la intrarea în sensul giratoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă, şi s-a lovit de un stâlp de înaltă tensiune de pe partea dreaptă a ditecţiei sale de deplasare", a explicat comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, potrivit ebihoreanul.ro.

Tânărul a murit pe loc, iar pasagera sa, o orădeancă de 32 de ani, a ajuns la spital în stare foarte gravă. Ea a rămas prinsă între fiarele îndoite ale mașinii, fiind scoasă de pompieri.

Potrivit dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt al SMURD și UPU Oradea, tânăra a suferit politraumatisme și fracturi multiple, la membrele superioare și inferioare, dar și contuzie toraco-abdominală, o fractură la nivelul coloanei cervicale. Ea este, în prezent, internată la secția de Terapie Intensivă, în comă, medicii fiind rezervați în ce privește evoluția stării ei de sănătate.

 Bărbatul care a decedat se numește Silviu Florin Daraban și lucra din 2006 ca polițist de frontieră. Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Tragedie în prima zi din an, la Oradea! Un polițist de 35 de ani a murit după ce a intrat cu viteză într-un sens giratoriu, iar mașina s-a izbit de un stâlp de tensiune (Foto)