Antena Meniu Search
x

Tânără din Bucureşti, şantajată cu poze indecente de fostul iubit mai bătrân cu 30 de ani

O tânără din Bucureşti, în vârstă de 29 de ani, a fost şantajată cu poze indecente, de fostul iubit mai bătrân cu 30 de ani, după ce s-au despărţit.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 13:52

Tânără din Bucureşti, şantajată cu poze indecente de fostul iubit
Tânără din Bucureşti, şantajată cu poze indecente de fostul iubit - Profimedia Images / Ilustraţie

O tânără din Bucureşti, în vârstă de 29 de ani, a fost şantajată cu poze indecente, de fostul iubit mai bătrân cu 30 de ani, după ce s-au despărţit.

Bărbatul în vârstă de 59 de ani a ameninţat-o pe tânără că va posta imaginile cu ea, făcute în timpul relaţiei pe care cei doi au avut-o, pe reţelele sociale.

Condiţia a fost ca tânăra să îi dea suma de 5000 de euro.

Povestea a început pe 9 mai, atunci când tânăra s-a dus la Secţia 20 şi a depus o plângere împotriva fostului iubit.

Pe acelaşi subiect

'În perioada octombrie 2018 - mai 2019, un bărbat de 59 de ani i-ar fi solicitat suma de 5.000 de euro, sub ameninţarea distribuirii pe o reţea de socializare a unor fotografii cu aceasta în ipostaze indecente, din perioada în care aceştia ar fi avut o relaţie.

De asemenea, cel în cauză ar fi distribuit mai multor prieteni ai persoanei vătămate, prin intermediul unei reţele de socializare, mai multe fotografii în care aceasta apare în ipostaze ce ţin strict de intimitate', se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Marţi, 14 mai, poliţiştii au organizat o acţiune, ocazie cu care l-au prins în flagrant pe bărbatul de 59 de ani în timp ce primea cei 5000 de euro de la tânără pentru a nu publica fotografiile.

Bărbatul a fost reţinut şi acuzat de şantaj şi violarea vieţii private, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără din Bucureşti, şantajată cu poze indecente de fostul iubit mai bătrân cu 30 de ani