Antena Meniu Search
x

O româncă a uimit la Festivalul de la Cannes, la braţul lui Jeremy Meeks, 'cel mai sexy infractor din lume'

O româncă în vârstă de 28 de ani, din Paşcani, a uimit pe covorul roşu de la Cannes atunci când a apărut la braţul lui Jeremy Meeks, 'cel mai sexy infractor din lume'.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 13:37

O româncă în vârstă de 28 de ani, din Paşcani, a uimit pe covorul roşu de la Cannes atunci când a apărut la braţul lui Jeremy Meeks, 'cel mai sexy infractor din lume'.

Apariţia celor doi a stârnit numeroase controverse, iar Meeks s-a văzut obligat să anunţe, într-o postare pe Instagram, că este în continuare într-o relaţie cu Chloe Green, moştenitoarea unui imperiu de miliarde de dolari.

Considerat a fi 'cel mai sexy infractor din lume' după ce o poză cu el aflat în custodia Poliţia a devenit virală pe reţelele sociale, Jeremy Meeks a devenit un model de succes.

Andreea Sasu a apărut la Festivalul de la Cannes alături de Jeremy Meeks
Pe acelaşi subiect

Marţi, 12 mai, Meeks a apărut pe covorul roşul de la Festivalul de la Cannes la braţul româncei Andreea Sasu, fosta iubită a designerului Philipp Plein.

Potrivit presei tabloide, cei doi s-au simţit foarte bine împreună şi au defilat pe covorul roşu care două staruri, stârnind un zvon potrivit căruia Meeks s-ar fi despărţit de Chloe Green, fiica miliardarului britanic Philip Green.

Cine este modelul Andreea Sasu, tânăra din Paşcani care a uimit la Cannes

Andreea Sasu a fost remarcată de o agenţie de fotomodele din Milano, în urmă cu aproape opt ani, iar de atunci s-a dedicat în totalitate carierei de model.

Ea a ajuns în atenţia presei datorită relaţiei cu designerul Philipp Plein, fiind la un pas să se căsătorească. Totuşi, designerul german a părăsit-o, anul trecut, pentru o altă brunetă superbă, Morgan Osman.

Andreea Sasu a devenit cunoscută după relaţia cu designerul Philipp Plein

Potrivit presei tabloide, Andreea Sasu ar fi într-o relaţie cu Riccardo Saponara, un fotbalist din Seria A, dar i-ar fi picat cu tronc şi unui actor celebru.

Amaury Nolasco, care joacă în serialul Prison Break, i-ar fi oferit cadou un ceas de 30.000 de euro Andreei, însă nu a reușit să o cucerească pe româncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » O româncă a uimit la Festivalul de la Cannes, la braţul lui Jeremy Meeks, 'cel mai sexy infractor din lume'