Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momente de COŞMAR pentru o tânără din Capitală! Un deţinut eliberat de câteva zile a VIOLAT-O şi TÂLHĂRIT-O în faţa blocului!

Un tânăr eliberat din închisoare de numai câteva zile a violat şi tâlhărit o fată care se întorcea din club, chiar în faţa blocului în care locuieşte.

de Redactia Observator

la 01.11.2017 , 13:24

Tânăra a petrecut în club şi a fost violată în faţa blocului de un deţinut eliberat recent

Un tânăr eliberat din închisoare de numai câteva zile a violat şi tâlhărit o fată care se întorcea din club, chiar în faţa blocului în care locuieşte.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în noaptea de 22 octombrie, în jurul orei 02.30, femeia, în vârstă de 32 de ani, a fost abordată, la ieşirea dintr-un club din Sectorul 2 din Bucureşti, de un bărbat pe care nu îl cunoştea. Acesta a condus-o pe femeie acasă, pe jos, cu acordul ei.

În apropierea casei femeii, Florin Georgescu, în vârstă de 33 de ani, a violat-o şi a furat din geanta acesteia un telefon mobil şi o sumă de bani, apoi a fugit, fiind găsit în Constanţa, acasă la un apropiat.

Articolul continuă după reclamă

Bărbatul a fost reţinut pentru viol şi tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, Georgescu face parte din cei peste 500 de deţinuţi recent eliberaţi din penitenciar în baza recursului compensatoriu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Momente de COŞMAR pentru o tânără din Capitală! Un deţinut eliberat de câteva zile a VIOLAT-O şi TÂLHĂRIT-O în faţa blocului!