Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără din Constanţa a fost arestată pe loc după ce i-a rugat pe poliţiştii din Suceava să o ajute să se mărite

O tânără din Constanţa a fost arestată pe loc de poliţiştii din Suceava după ce s-a prezentat la sediul Poliţiei, seara trecută, şi i-a rugat pe agenţi să o ajute să se mărite.

de Redactia Observator

la 15.11.2018 , 13:41

Tanara din Constanta, arestata la Suceava dupa ce i-a rugat pe politisti sa o ajute sa se casatoreasca O tânără din Constanţa a fost arestată pe loc după ce i-a rugat pe poliţiştii din Suceava să o ajute să se mărite - Observator

O tânără din Constanţa a fost arestată pe loc de poliţiştii din Suceava după ce s-a prezentat la sediul Poliţiei, seara trecută, şi i-a rugat pe agenţi să o ajute să se mărite.

Tânăra în vârstă de 24 de ani s-a prezentat, seara trecută, la Poliţia din Suceava şi i-a rugat pe poliţişti să o ajute să îşi găsească dragostea.

Fata le-a cerut poliţiştilor să îl sune pe iubitul ei şi să îl convingă să se căsătorească cu ea.

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, poliţiştii au verificat-o pe tânără în baza de date şi astfel au aflat că Beatrice era urmărită naţional, având emis pe numele ei un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânăra nu ştia că fusese condamnată definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru mai multe furturi comise.

Drept urmare, poliţiştii au arestat-o pe loc şi au transportat-o la Penitenciarul Botoşani, acolo unde îşi va executa pedeapsa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » O tânără din Constanţa a fost arestată pe loc după ce i-a rugat pe poliţiştii din Suceava să o ajute să se mărite