Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânără de 16 ani, salvată miraculos din râul Someş. Salvatorii au făcut un lanţ uman ca să o scoată din apă

O tânără de 16 ani a fost salvată din apele râului Someş, după ce a fost format un lanţ uman între echipajele prezente la faţa locului. Fata a fost scoasă din apă conştientă şi transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

de Redactia Observator

la 17.08.2023, 16:38

Pompierii din Satu Mare au intervenit astăzi, în jurul orei 15.30, pentru a o salva pe fata de 16 ani, care se afla blocată în apele râului Someș, la o distanţă de aproximativ 300 m de podul Golescu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj format dintr-un ofițer, opt subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă respectiv cu barca pneumatică.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare

Victima aflată în apropierea malului a fost scoasă din apă, formându-se un lanț uman între echipajele prezente. La salvarea acesteia au participat a pompierii, poliția precum și jandarmii. Tânăra a fost predată conștientă echipajului medical TIM și transportată la Spitalul Județean Satu Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Tânără de 16 ani, salvată miraculos din râul Someş. Salvatorii au făcut un lanţ uman ca să o scoată din apă