Antena Meniu Search
x

Tânără de 20 de ani, prinsă drogată la volan și fără permis. Abia plecase din sediul poliției din Măgurele

O tânără de 20 de ani a fost prinsă drogată la volan și fără permis de conducere, pe o șosea din Măgurele. Fata abia plecase de la sediul de Poliție, unde fusese adusă după ce prietenul care conducea mașina, a fost oprit de polițiști pentru că nu avea permis de conducere.

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 15:32

Tânără de 20 de ani, prinsă drogată și fără permis la volan. Abia plecase din sediul poliției din Măgurele
Tânără de 20 de ani, prinsă drogată și fără permis la volan. Abia plecase din sediul poliției din Măgurele - Profimedia (poză ilustrativă)

Polițiștii din Măgurele au oprit, marți, în localitate, o mașină care circula din direcția București către Măgurele și în care se aflau un bărbat, șoferul, și o femeie. Tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Testat cu alcooltestul, rezultatul a fost negativ, însă au reieșit indicii că ar fi drogat cu două substanțe diferite, potrivit Mediafax.

Tânăra abia plecase de la sediul de poliție

Ulterior, tânăra din mașină, de 20 de ani, a plecat de la sediul Poliției Orașului Măgurele conducând aceeași mașină, iar în cel mai scurt timp, polițiștii au oprit-o în trafic. Verificările au scos la iveală că nu are permis de conducere.

„Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, însă la testarea cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana în cauză a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, a informat IPJ Ilfov.

Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Tânără de 20 de ani, prinsă drogată la volan și fără permis. Abia plecase din sediul poliției din Măgurele