Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 21 de ani, ucisă de un şofer vitezoman, în Botoşani. Fusese condamnat la închisoare pentru alt accident, dar instanţa îl lăsase liber

Un individ de 21 de ani, care trebuia să fie închis pentru două infracţiuni rutiere, a ucis o tânără de 25 de ani, culmea în urma unui accident.

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 09:08

Vezi și

În vara anului trecut, bărbatul a fost condamnat la zece luni de închisoare, însă instanţa a decis amânarea pedepsei şi supravegherea acestuia pentru doi ani. O decizie pe care tânărul nu a luat-o prea mult în serios. Duminică seara, bărbatul a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit violent cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani: În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care una a decedat, iar celelalte două sunt transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânără de 21 de ani, ucisă de un şofer vitezoman, în Botoşani. Fusese condamnat la închisoare pentru alt accident, dar instanţa îl lăsase liber