Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 24 de ani, bătută de un bărbat de 37 de ani, pe o stradă din Caracal. Conflictul a izbucnit din senin

Incident șocant în Caracal. O tânără de 24 de ani a fost bătută din senis, în plină stradă, de un bărbat de 37 de ani. Scandalul ar fi pornit spontan iar atacatorul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 11:31

Tânără de 24 de ani, bătută de un bărbat de 37 de ani, pe o stradă din Caracal. Conflictul a izbucnit din senin
Tânără de 24 de ani, bătută de un bărbat de 37 de ani, pe o stradă din Caracal. Conflictul a izbucnit din senin - Shutterstock (poză ilustrativă)

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt au anunţat că poliţiştii din Caracal cercetează un bărbat pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Tânăra, bătută din senin de un bărbat

”La data de 21 august, în jurul orei 16.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt, a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, o tânără ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, pe bulevardul Antonius Caracalla.

Articolul continuă după reclamă

În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, iar, din primele cercetări, a reieşit faptul că o tânără, de 24 de ani, din comuna Grădinile, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, de 37 de ani, din comuna Brastavăţu”, au afirmat reprezentanţii IPJ Olt. 

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propuneri legale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Tânără de 24 de ani, bătută de un bărbat de 37 de ani, pe o stradă din Caracal. Conflictul a izbucnit din senin