Antena Meniu Search
x

Tânără de 24 de ani din Buzău, bănuită că ar fi incendiat intenţionat patru imobile. A fost arestată preventiv

O tânără de 24 de ani din judeţul Buzău a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi incendiat intenţionat patru imobile din localitatea Scorţoasa, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău. Potrivit sursei citate, prejudiciul cauzat a fost estimat la peste 84.000 de lei, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.12.2022, 18:06

Poliţia Română
Tânără în vârstă de 24 de ani din Scorţoasa, bănuită că ar fi incendiat intenţionat patru imobile - Shutterstock

"Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în perioada noiembrie-decembrie a.c., o tânără în vârstă de 24 de ani, din Scorţoasa, ar fi generat intenţionat patru incendii la imobile din localitatea Scorţoasa. Faptele au fost sesizate de către persoanele vătămate, trei localnici cu vârste cuprinse între 51 şi 70 de ani. Prejudiciul a fost estimat de persoanele vătămate la suma de peste 84.000 de lei", se arată într-un comunicat de presă remis joi.

În data de marţi, 20 decembrie, tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, iar în baza probatoriului administrat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus, miercuri, arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere prin incendiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânără de 24 de ani din Buzău, bănuită că ar fi incendiat intenţionat patru imobile. A fost arestată preventiv