Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Tânără de 27 de ani, lovită mortal de un şofer de ridesharing, pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Medicii au încercat în zadar să o resusciteze

Accident mortal, seara trecută, în Cluj-Napoca. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional! O tânără de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce a fost spulberată de un şofer de ridesharing, pe Calea Mănăștur.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 09:21

Tânăra a vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis, la doar câţiva metri de trecerea de pietoni, moment în care a fost lovită din plin.

Medicii au resuscitat-o mai bine de o oră, însă a fost în zadar

Echipajele medicale aflate la faţa locului au resuscitat-o mai bine de o oră, însă nu au putut să o salveze. "La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier produs pe Calea Mănăștur, în municipiul Cluj-Napoca. Din  cercetările preliminare, polițiștii au constatat că o tânără de 27 de ani, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile printr-un loc nemarcat și nesemnalizat, moment în care a fost accidentată de un autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, care circula din direcția Calea Mănăștur înspre Florești. Echipajul medical aflat la fața locului procedează la efectuarea manevrelor de resuscitare", a transmis IPJ Cluj după accident.

Vezi și

Şoferul de 25 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Evenimente » Tânără de 27 de ani, lovită mortal de un şofer de ridesharing, pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Medicii au încercat în zadar să o resusciteze