Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără de 28 de ani înjunghiată în plină stradă, în Piteşti. Atacatorul ar fi chiar fostul socru

Tânără înjunghiată în plină stradă în Piteşti. Atacatorul ar fi chiar fostul ei socru. Femeia a reuşit să fugă şi să se refugieze într-o şcoală, ajutată de paznic şi femeile de serviciu. 

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 15:44

O tânără de 28 de ani a fost înjunghiată de fostul socru pe o stradă din cartierul Găvana din Piteşti. Scenele cumplite au avut loc în jurul orei 9.30 dimineaţa, martorii povestind cum femeia fugea disperată să se salveze. 

Tânără înjunghiată în plină stradă, în Piteşti

A reuşit într-un final să se adăpostească într-o şcoală, ajutată de paznic şi de femeile care făceau curăţenie. Plângând, aceasta a povesti iniţial că a fost rănită de soţul ei, dar, ulterior, după ce şi-a revenit din starea de şoc, a explicat că era de fapt vorba de fostul socru. A povestit autorităţilor că individul ar fi urmărit-o şi ar fi atacat-o în scare de bloc în care locuieşte. A fugit într-un parc, unde a prins-o şi a înjunghiat-o. A reuşit să fugă din nou, găsind refugiu în şcoală. 

Vezi și

Mai multe echipaje de salvare au intervenit, tânăra fiind dusă de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale. Între timp, bărbatul acuzat a fost găsit de polițiști câțiva kilometri distanță de locul în care s-a întâmplat totul.

Potrivit poliţiei, socrul în vârstă de 71 de ani susține că nu are legătură cu ce i s-a întâmplat tinerei. Problemele în cuplu ar fi început în luna mai, când tânăra s-a despărțit de soțul ei. În iunie, a cerut ajutorul poliției spunând că fostul partener de viață o amenință și a fost emis un ordin prin care bărbatul nu a mai avut voie să se apropie de ea. Apoi, a mai fost emis un ordin care îi interzicea să intre în contact și cu mama tinerei. Fostul socru a fost acuzat și el de tânără că o amenință, dar pentru el nu exista vreo restricție.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Tânără de 28 de ani înjunghiată în plină stradă, în Piteşti. Atacatorul ar fi chiar fostul socru