Antena Meniu Search
x

Tânăra de 31 de ani din Bacău dispărută la sfârşitul lunii septembrie, găsită spânzurată în zona pădurii Cozla

Tânăra de 31 de ani din judeţul Bacău, dată dispărută la sfârşitul lunii septembrie a fost găsită spânzurată în zona pădurii Cozla, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Îşi abandonase lucrurile într-o cameră de hotel din municipiul Piatra-Neamţ şi nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 10.10.2023, 17:02

- stiri-neamt.ro

Femeia de 31 ani dispărută la sfârşitul lunii septembrie a fost găsită spânzurată în zona pădurii Cozla din municipiul Piatra-Neamţ, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Tânără din Bacău dată dispărută, găsită spânzurată în zona pădurii Cozla

"Din nefericire, la data de 10 octombrie, femeia de 31 ani a fost identificată de echipele de căutari decedată, în zona pădurii Cozla, din municipiul Piatra-Neamţ", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu, potrivit Agerpres.

Victima a fost dată dispărută după ce şi-a abandonat lucrurile într-o cameră de hotel din municipiul Piatra-Neamţ şi nu a mai revenit. Sesizarea către autorităţi a fost făcută de reprezentanţii hotelului, după ce femeia nu a făcut chek-out-ul pe data de 30 septembrie, atunci când expira durata şederii. 

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânăra de 31 de ani din Bacău dispărută la sfârşitul lunii septembrie, găsită spânzurată în zona pădurii Cozla