Antena Meniu Search
x

Tânără în comă, și-a prins capul în trapa mașinii decapotabile, la Constanța

O tânără e în comă, după ce și-a prins capul în trapa mașinii decapotabile, la Constanța. S-a întâmplat la 6 dimineață, pe stradă, iar femeia a fost dusă la spital intubată.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.06.2020, 08:22

  • Tânăra de 32 de ani a fost rănită de o prietenă, care a apăsat butonul dispozitivului decapotabil.
  • Femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral foarte grav.

Accident cumplit pe o stradă din Constanța, sâmbătă de dimineață, când o tânără de 32 de ani și-a prins capul în trapa mașinii decapotabile. 

"În  această dimineață, în  jurul  orei 06.05, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizati privire la faptul că o femeie și-a prins capul între haion și sistemul de decapotare al autoturismului. 

Incidentul a avut loc pe strada I.L.Caragiale, intersecție cu Spătarul Nicolae Milescu, din municipiul Constanța.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că victima se afla pe bancheta din spate, iar în momentul în care a fost activat sistemul de decapotare de către pasagera din dreapta-față, capul i-a fost prins între haion și sistemul de decapotare.

Pe acelaşi subiect

Femeia are 32 de ani și a fost transportată la spital în stare comatoasă.

În  cauză, polițiștii efectuează  cercetări  sub aspectul  săvârșirii  infracțiunii  de vătămare corporală din culpă.", a comunicat Poliția.

Medicul Claudia Diana Tatarici, de la SAJ Constanța a declarat că "o pacientă a fost preluata dintr-o mașină, în comă, cu un traumatism craniocerebral grav, de pe strada I. L. Caragiale, în dreptul numărului 63. Pacienta a fost transportată la spital întubată. La misiune au participat două ambulanțe tip B2 și B2."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Tânără în comă, și-a prins capul în trapa mașinii decapotabile, la Constanța