Antena Meniu Search
x

O tânără a înjunghiat un copil și a încercat să dea foc unui bărbat, lângă București

O tânără a dat foc unui bărbat și a înjunghiat un copil joi, în satul Dudu din comuna Chiajna, lângă București. Incidentul s-a produs într-o clădire în construcție. Femeia de aproximativ 23 de ani a fost prinsă de polițiști.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.08.2019, 20:56

Mașină de poliție la o intervenție
O tânără a înjunghiat un copil și a încercat să dea foc unui bărbat în Chiajna - Facebook/Focus Prima TV

O tânără a înjunghiat un copil și a încercat să dea foc unui bărbat joi, în satul Dudu din comuna Chiajna, lângă București. Incidentul s-a produs într-o clădire în construcție. Femeia de aproximativ 23 de ani a fost prinsă de polițiști.

Scena sângeroasă s-a consumat într-o clădire în construcție de pe strada Orhideelor, din satul Dudu, în comuna Chiahna. Martorii spun că tânăra a intrat în clădire și a stropit un bărbat cu benzină, încercând să îi dea foc.

După tentativa eșuată, agresoarea a ieșit din clădire și a atacat un copil de 10 ani, aflat în zonă. Potrivit martorilor, copilul a fost rănit după ce a fost înjunghiat.

Poliția a confirmat incidentele:

IPJ Ilfov a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că în comuna Chiajna, pe strada Orhideelor, la o locuință în construcție, pe fondul unor discuții contradictorii, o femeie necunoscută a aruncat cu benzină pe un bărbat. La scurt timp, la IPJ Ilfov s-a primit un alt apel, prin SNUAU 112, unde s-a sesizat faptul că într-un apartament, din aceiași localitate și stradă, un copil minor a fost tăiat cu un cuțit de către o femeie necunoscută. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au imobilizat și identificat autoarea celor două fapte. Victimele au fost transportate la spital, au transmis polițiștii.

- Acest articol este în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O tânără a înjunghiat un copil și a încercat să dea foc unui bărbat, lângă București