Antena Meniu Search
x

Scene şocante în Capitală, în zona Iancului. O tânără a fost înjunghiată lângă o grădiniţă. Medicii încearcă să o resusciteze (Video)

O tânără în vârstă de 35 de ani a fost înjunghiată în sectorul 2 al Capitalei, în urmă cu puţin timp. Incidentul a avut loc pe strada Agricultori.

O tânără în vârstă de 35 de ani a fost înjunghiată în sectorul 2 al Capitalei, în urmă cu puţin timp.

Surse apropiate anchetei susţin că victima ar fi chiar patroana grădiniţei, cel care a atacat-o fiind soţul femeii. Nicoleta Botan a fost înjunghiată de două ori în abdomen, ea fiind preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Spitalul Floreasca.

Pe acelaşi subiect

Incidentul a avut loc în zona Iancului, pe strada Agricultori, lângă o grădiniţă. Autorul agresiunii ar fi chiar soţul femeii, Marius Botan.

El este tânărul care şi-a înjunghiat soţia în grădiniţa din Bucureşti! Nicoleta şi Marius Botan sunt separaţi şi au împreună doi copii (Video)​

Tânăra de 35 de ani avea un ordin de protecţie împotriva soţului ei, iar acesta nu avea voie să se apropie la mai puţin de 200 de metri de femeie, dar şi de copiii lor.

Conform unor surse, agresorul a fost prins de Poliţie şi condus la audieri.

Nicoleta Botan a fost transportată la Spitalul Floreasca, acolo unde a intrat direct în sala de operaţie.

Potrivit medicilor, starea tinerei este una foarte gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scene şocante în Capitală, în zona Iancului. O tânără a fost înjunghiată lângă o grădiniţă. Medicii încearcă să o resusciteze (Video)