Antena Meniu Search
x

Tânără înjunghiată de 30 de ori în pădurea din Botoșani. Anchetatorii scotocesc tot orașul în căutare de noi probe (Foto)

Crima de la Botoșani, care a șocat o țară întreagă, este departe de a fi rezolvată, chiar dacă suspectul principal și-a recunoscut vinovăția.

Crima de la Botoșani, care a șocat o țară întreagă, este departe de a fi rezolvată, chiar dacă suspectul principal și-a recunoscut vinovăția.

Petronela Mihalachi a fost ucisă pe 24 aprilie 2018, în pădurea Pacea de la marginea orașului Botoșani.

Cadavrul fetei în vârstă de 18 ani a fost descoperit la o zi după ce a fost ucisă. Un bărbat care își plimba câinele în pădure a găsit-o pe fată dezbrăcată și cu numeroase plăgi înjunghiate.

Medicii legiști au descoperit că Petronela a fost înjunghiată de 30 de ori cu un cuțit.

Pe acelaşi subiect

Suspectul principal se numește Bogdan Ionel, el fiind reținut și arestat preventiv după ce și-a recunoscut vinovăția.

Totuși, anchetatorii continuă să caute probe având în vedere motivul pueril pentru care asasinul în vârstă de numai 16 ani a declarat că a omorât-o pe Petronela.

Bogdan Ionel a precizat că s-a enervat foarte tare în momentul în care Petronela i-a spus că iubita lui este grasă și urâtă.

Petronela Mihalachi a fost ucisa de Bogdan Ionel in padurea Pacea din Botosani

Anchetatorii caută probe în tot orașul

Anchetatorii iau în considerare toate pistele și astfel încearcă să reconstituie traseul Petronelei de la școală în parc și mai apoi în pădurea de la Pacea, prin analizarea camerelor video care se află pe străzile respective.

Polițiștii ridică deja camerele funcționale pentru analizarea imaginilor, inclusiv de la agenți economici, însă în general obiectivele magazinelor nu filmează între trotuarul ci doar spațiul de la intrarea în punctul de lucru, notează botosaneanul.ro.

Prietena lui Bogdan Ionel se află în continuare internată la Psihiatrie unde este sub tratament și nu poate fi audiată.

Atunci când medicii vor permite acest lucru ea va avea calitatea de martor obligatoriu în anchetă, însă anchetatorii subliniază că la acest moment nu există date care să conducă pe extindere asupra altei persoane sau altei infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tânără înjunghiată de 30 de ori în pădurea din Botoșani. Anchetatorii scotocesc tot orașul în căutare de noi probe (Foto)