Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânără însărcinată, incendiată la Săcele. Iubitul care i-a dat foc, orbit de gelozie, a fost reţinut pentru 24 de ore

Tânărul de 21 de ani din Săcele, judeţul Braşov, acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, în urma unui conflict, a fost reţinut. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

de Redactia Observator

la 24.10.2018 , 09:50

Tânără însărcinată, incendiată la Săcele. Iubitul care i-a dat foc, orbit de gelozie, a fost reţinut pentru 24 de ore Tânără însărcinată, incendiată la Săcele. Iubitul care i-a dat foc, orbit de gelozie, a fost reţinut pentru 24 de ore - Imagine ilustrativă

Tânărul de 21 de ani din Săcele, judeţul Braşov, acuzat că şi-a stropit iubita însărcinată cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc, în urma unui conflict, a fost reţinut. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor.

Potrivit Poliţiei Braşov, tânărul de 21 de ani din Săcele care a avut un conflict cu iubita sa de 17 ani pe care a stropit-o cu o substanţă inflamabilă şi i-a dat foc a fost reţinut pentru 24 de ore. 

El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare pentru tentativă de omor. 

Articolul continuă după reclamă

În cursul zilei de marţi, tânărul a avut un conflict cu iubita sa, alimentat de gelozie. El i-a dat foc, iar rudele fetei au intervenit pentru a o salva.

Pe acelaşi subiect

Tânăra este însărcinată şi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, care a trimis la locul incidentului un echipaj SMURD de terapie intensivă cu medic, are arsuri pe mâini, torace şi faţă, ea fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Filmul nenorocirii din Săcele

„În jurul orei 11.00, un bărbat de 21 ani, din Săcele, în timp ce se afla la domiciliu, în urma unui conflict alimentat de gelozie, cu concubina sa în vârstă de 17 ani, ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanță inflamabilă și i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului și victima a fost transportată la spital, pentru îngrijir”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Dat fiind faptul că victima este minoră, dosarul va fi declinat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, la cel de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie.

„Verificările sunt în derulare pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs fapta”, au mai explicat reprezentanții IJP Brașov, pentru presa locală.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Tânără însărcinată, incendiată la Săcele. Iubitul care i-a dat foc, orbit de gelozie, a fost reţinut pentru 24 de ore