Antena Meniu Search
x

Tânăra mamă din Caraș și-a omorât fiul de 1 an și 2 luni cu propriile mâini. Filmul tragediei din Scăiuș, prezentat de anchetatori

Crimă înfiorătoare, seara trecută, într-o casă din satul Scăiuş, județul Caraș-Severin. O tânără mamă a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, după ce și-a omorât fiul în vârstă de 1 an și 2 luni. Potrivit anchetatorilor, copilul a fost sugrumat de femeie și nu a mai putut fi salvat.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.08.2023, 13:49

Tânăra mamă din Caraș și-a omorât fiul de 1 an și 2 luni cu propriile mâini. Filmul tragediei din Scăiuș, prezentat de anchetatori

Aseară, în jurul orei 23.00, poliția a fost sesizată, prin apel la 112, că un copil a fost găsit fără suflare, în casa familiei din satul Scăiuş, județul Caraș-Severin. Echipajele de prim-ajutor ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva micuțului viaţa.

"În data de 5 august a.c., la ora 22.55, polițiștii au fost sesizați printr-un apel prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Scăiuș ar fi decedat un minor în vârstă de aproximativ un an. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, în prezent fiind desfășurate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul", se arată într-o informare a IPJ Caraş-Severin.

Femeia și-a ucis fiul cu propriile mâini

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, care, în urmă cu puțin timp, au transmis detalii despre cum s-a produs tragedia.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, tânăra mamă și-a atacat fiul sâmbătă, în jurul orei 19.00.

"Procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin  au fost sesizați în cursul zilei de 06 august 2023, orele 01:00, despre faptul că în data de 05 august 2023, în jurul orelor 19:00, pe raza satului Scăiuş, com. Fârliug, din județul Caraș-Severin, la domiciliul numitei L.A., în vârstă de 30 de ani, aceasta a sugrumat cu mâinile şi i-a obstrucționat mecanic căile respiratorii superioare ale fiului ei, L.M.I. în vârstă de 1 an şi 2 luni, provocându-i  în acest mod decesul.

La data de 06 august 2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de numita L.A. sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie, faptă prev. de art. 199 alin. (1) Cod penal rap. la art. 188 alin. (1) Cod penal, luându-se faţă de aceasta măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. În aceeași dată s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale față de numita L.A., urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă", a transmis Biroul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Tânăra mamă urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. Potrivit unor surse, femeia își creștea băiețelul împreună cu familia. Era depresivă, însă nu lua tratament, iar problemele de sănătate s-ar fi agravat după ce a dat naștere băiețelului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânăra mamă din Caraș și-a omorât fiul de 1 an și 2 luni cu propriile mâini. Filmul tragediei din Scăiuș, prezentat de anchetatori